Bizden Haberler Son Dakika 

Yol Çalışması Hayırlı Olsun

Resullü mahallesi ile Dolanlı mahallesi muhtarları sayın Mustafa Demirci ve sayın Turan Dübüş Beşikdüzü belediye başkanlığına ortak verilen dilekçe ile beraber iki mahalle arasında arazi araç yolu çalışmaları başlatmıştır.

Her iki mahalle sakinleri arasında büyük sevinç ve heyecan oluşturan yol çalışması Beşikdüzü belediyesinden gelecek olan ekskavatör ile en yakın zamanda çalışmalar başlaması da planlanmaktadır.

Dolanlı mahallesinden İbrahim ağa kayası mevkinde daha önceden başlayıp yarım kalan yolun devam etmesiyle Resullü mahallesi sınırlarında Taşlık denilen mevkideki yaya yolu güzergahını takip ederek Muhammer Açıl ev yanı ile rahmetli Vesile Çolak ev yanı civarından çıkış yapması planlanmaktadır.

LİHKAP Firması Lisanlı Mühendis Ali Öztürk’ün yapmış olduğu yol çizim planı’da yapılmış olan iki mahalle arasındaki yolun hayırlı olmasını diliyoruz. Planlaması yapılan yol çalışması için mazot desteğinde bulunmak isteyen mahalle sakinleri Ömer Çolak ve Ali Kılıçarslan (Hekimu) ulaşması yereli olacaktır.

Ömer Çolak :0 533 565 39 71

Ali Kılıçarslan :0 536 304 10 29

LİHKAP Firması Yol Cizim Krokisi :
KROKİYE GÖRE TAHMİNİ ÇİZİLEN UYDU GÖRÜNTÜSÜ

NoT : Bugün itibarı ile yol güzergahı boyalama çalışmaları başlamıştır.

En son Haberler