Güncel Haberler Son Dakika 

Vali Ustaoğlu Muhtarları Dinledi

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Beşikdüzü ilçesinde muhtarlarla bir toplantı yapmak üzere Beşikdüzü’ne gelişinde salon kapısında iki öğrenci tarafından kendisine çiçek verildi. Vali de çocuklara hediye vererek onları sevindirdi.

Borsa İstanbul Fen Lisesi salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Ferhat Vardar, Belediye Başkanı Ramis Uzun, Emniyet Müdür Vekili Ahmet Bekar, Jandarma Komutanı Arif Bozkurt,  İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yayla, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Demiral, Müftü İhsan Öz, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Giray Öteki, daire amirleri ve muhtarlar katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını Kaymakam Ferhat Vardar yaptı. Kaymakam Vardar, Vali Ustaoğlu’na ilçe ile ilgili brifing verdi. Daha sonra Belediye Başkanı Ramis Uzun, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yayla, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Demiral, TSM Başkanı Dr. Giray Öteki, Müftü İhsan Öz ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Suat Somun birimleriyle ilgili brifing sundular. Brifing sunan kurum müdürlerine sunum sonunda muhtarlar soru sordular, isteklerini dile getirdiler.

Son olarak Vali Ustaoğlu genel değerlendirmede bulundu. Ustaoğlu, “Bugün Beşikdüzü ilçemizde devletimizin işiten kulağı, gören gözü ve konuşan dili olan muhtarlarımızla beraber olalım istedik. Varsa talepleriniz dinlemek istedik. Sizlerin talepleri ve ihtiyaçları bizler için önemli. Taleplerinizi imkanlar ölçüsünde değerlendirme çabası içinde olacağız”dedi.

Programın sonunda Vali İsmail Ustaoğlu ve Kaymakam Ferhat Vardar’a muhtarlardan Yusuf Keleş, Mustafa Demirci, Turan Elbir, Mesut Küçükyıldız, Ertuğrul Yılmaz, Engin Turan,  Cemal Alan, Ali Fuat Kalyoncu, Ferdi Öncü, Kamil Uzundurukan, Muhammet Angın ve Barış Candaş  mahallelerinin sorunlarıyla ilgili sorular sordular ve bu sorunlarının giderilmesini istediler. Vali Ustaoğlu da bu sorunları not ederek gerekli çalışmayı yapacağını söyledi.

Toplantı sonunda Kaymakam Ferhat Vardar tarafından Vali Ustaoğlu’na bir tablo hediye edildi.

Kaynak : www.kuzeyses.com

En son Haberler