Son Dakika Vefâat Haberi 

Tahsin İpek Vefat Etti

Oğuz mahallesi sakinlerinden Hacı Yakubun Tahsin lakabı ile tanınan Hacı Tahsin İpek vefat bugün sabah saatlerinde  evinde vefat etmiştir.05.12.2017

Cenazesi Oğuz Mahallesinde 06.12.2017 Çarşanba günü kılınacak öğlen namazı ve cenaze namazı sonrası toprağa verilecektir.

76 Yaşında vefat eden Hacı Tahsin İpek’e Allah’tan rahmet geride kalan kederli Ailesine,akrabalarına,yakınların başsağlığı diliyoruz.

En son Haberler

One Thought to “Tahsin İpek Vefat Etti”

  1. Mustafa Yenigün

    Sevgili Emine teyzemin sevgili torunu Tahsin İpek’in vefatını haber aldığım şu saatlerde derin bir teessür içersindeyim. Mert ve korkusuz Hacım Allah rahmetini senden esirgemesin. Işıklar, nurlar içinde yat. Mekanın cennet olsun. Çocukluk anılarımızın ötesinde pek bir arada olamadık ama sesin hep kulağımda çınlıyor olarak hatırlayacağım seni. Mertliğini, milliyetciliğini tüm Oğuzlular hatırlayıp seni unutmayacaklardır. Bu bir bakıma Oğuzluların boynunun borcudur.

    Geride bıraktığın aile fertleri başta olmak üzere akraba, dost ve diğer yakın bildiğin tüm bireylerin başları sağ olsun. Allah sabırlar versin.

    Zekiye Teyzenin oğlu
    Mustafa Yenigün

Comments are closed.