Bizden Haberler Son Dakika 

Editörden Bilgilendirme

Öncelikle 2009 yılında başladığımız bu yayın hayatımızda bizleri takip ederek bizlere güvenen siz değerli takipçilerimize sonsuz teşekkürler.

Bir kaç hatırlatma yapmak istedim.

1-Sitemiz hizmeti olarak KİŞİ LİSTESİ adı altında yayınladığımız listede ismi olamayan veya yanlış ilçede yazılmış bilgilerin bizimle paylaşılması.Bu liste özellikle Düğün-Nişan gibi etkinliklerde kullanılmak üzere hazırlanmıştır.

 Arşiv- Kişi Listesi Tıklayınız

2-Yıl içersinde yapılmasını planladığınız Düğün-Nişan tarihlerini erken tarihte bizimle paylaşmanızdır.Buradaki amaç aynı gün ve saate düğünlerin denk gelmemesi Planlanmaktadır.

 2018 Yılı Düğün Tarihleri İçin Tıklayınız.

3-Üretimi insan olan KAN her an ihtiyaç olası içindir bu vesile ile sitemizde KAN GURUP LİSTESİ oluşturduk ihtiyaç halinde ulaşılması için telefon numaraları ekledik.İhtiyaç halinde bende kan vermek istiyorum diyen takipçilerimizin bizlere ulaşması yeterlidir.

Arşiv _ Kan Gurup Listesi için Tıklayınız

4-Haber niteliği olan Düğün,Nişan,Sağlık,Vefat Vb. gibi durumlarda öncelikle sosyal medya’da değil site haber editörleri (Baki Açıl,Halil İbrahim Coşkun,Mesut Açıl,Ertuğrul Dübüş ) ile  paylaşım yapmanız.

5-Sizlere daha iyi ve kaliteli hizmet  için bizlere REKLAM vermek sureti ile destek olabilirsiniz.Reklam talepleriniz için İLETİŞİM bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

NoT:Haber alt kısmında bulunan YORUM YAZ bölümüne bilgilendirme yazabilirsiniz..

 

 

 

 

En son Haberler