Bizden Haberler Fotoğraflarımız Kadırga Yaylası Haberleri Yayla Fotoğrafları 

Kadırga Hamsi Şöleni Gerçekleşti”Foto & Video”

Oğuz köyleri dernek başkanı Kazım Zıp ve Fahri Kırarslan(Ormancı Fahri) organizesi ile gerçekşeşen Kadırga Yaylası Hamsi festivali güzel etkinliklerle çoşku ve neşe ile gerçekleşti.

31 Ararlık Çarşamba günü Beşikdüzünden hareket eden Tonya belediyesine ait kırayder ve beraberindeki yaylacılar kapalı olan yolların acılması ile Kadırga Yaylasına ulaştılar.

Oğuz köyleri derneğinin bu etkinliğini duyan özellikle şalpazarlılarda kadırgaya gittiler,Genel olarak güzel olan hava ,zaman zaman kar yağışı ile kendini hissettirsede yaylacılar çok eğlendiklerini kayak kaydıklarını,güzel bir uyku uyuduklarını gecenin ilerliyen saatlerine kadar sohbet ettiklerini bizlere anlattılar.

Başkan Kazım Zıp öncelikle bize desdek veren Tonya belediyesine ,iş adamlarına bizlerle birlikte olan yaylacılara çok teşekkür ettiğini önümüzdeki yıllarda daha geniş kapsamlı,kayak organizesi ile tekrarını yapmayı düşündüklerini bizlerle paylaştı.

Bizde oğuzlular.com ailesi olarak Beşikdüzü kaymakamlığı sivil toplum üyesi, Oğuz köyleri dernek başkanı Kazım Zıp’a Ormancı Fahri Kırarslan’a bu etkinlike katılan yaylacılara katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

 Fotoğraflar İçin Tıklayınız

.

 Diğer Videoları İziemek için Tıklayınız

Horon Videosu
.

En son Haberler