Burası Trabzon Burdan Çıkış Yok

Teknik patron Şenol Güneş orta alanda çok etkili olan rakibine karşı özel önlem alacak. Bu bölgede Jaja, Colman ve Selçuk’un yanında mücadele edecek bir başka isim arınıyor.

Orta Saha Çok Önemli

Trabzonspor, hafta sonu kendi sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Bordo-Mavililer antrenmanda koşunun ardından dar alanda pas çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman sonunda kısa süreli şut çalışması gerçekleştirildi. Güneş, idmanda yapılan çift kale maç sırasında Egemen`in yanında stoper olarak Ceyhun`a görev verdi. Sol kenarda ise Engin Baytar’da ısrar etti. Güneş’in Jaja konusunda kafası karışık. Bu oyuncusundan serbest vuruşlarda yararlanmak isteyen deneyimli hoca takım kaptanı Yatrara ile özel konuşarak oyuncusunu bu maça motive etmeye çalışıyor.

Taraftar Organize Oluyor

Bu sezon Avni Aker’de oynanan her maçta örnek bir tavır göstererek Trabzonspor’u maçın başından sonuna kadar organize bir şekilde destekleyen Bordo-Mavili taraftarlar Pazar gününü sabırsızlıkla bekliyor. Maçın başlamasıyla birlikte takıma moral ve coşku vermeye başlayacak olan taraftarlar bu desteğini maç sonuna kadar sürdürüp görevini yapmak istiyor. Teknik Patron Şenol Güneş’te taraftarlara yüzde yüz mücadele sözü verdi ve destek istedi.

Taka Gazetesi

En son Haberler