Spor Gündemi 

Türkiye Ziraat Kupası Trabzonspor’un

Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ederek 5 yıl aradan sonra Türkiye Ziraat Kupası’nı kazanmasının ardından kentte şölen havası yaşanıyor.

Şanlıurfa GAP Arena’da 15.45’de maçın başlamasıyla Trabzon büyük bir sessizliğe büründü. Sokaklar boşalırken, vatandaşlar maçı televizyondan izleyebilecekleri çeşitli mekanları hınca hınç doldurdu. Bazı taraftarlar da maçı şehir merkezindeki çeşitli noktalarda bulunan reklam panolarından takip ettiler.

Fenerbahçe’nin karşılaşmanın 55. dakikasında dakikasında Alex’in attığı golle 1-0 öne geçmesiyle, kent bu defa adeta yas sessizliğindeydi. Taraftarlar ilk sevinci maçın 66. dakikasında Umut Bulut’un attığı golle yaşadı. Vatandaşlar Engin’in 80. dakikada attığı 2. golle kupa umudunu yakaladı. Bordo-mavili taraftarlar maçın son saniyesinde Colman’ın attığı 3. gollün ardından sokaklara döküldü.

Trabzon’un şehir merkezi Atatürk Alanı’nda toplanan binlerce taraftar, Trabzonspor’un 5 yıl aradan sonra kupayı müzesine getirmesinin sevincini paylaştı. Bordo-mavili bayrakları açan taraftarlar, davullar eşliğinde sevinç gösterilerinde bulundular. Çeşitli tezahüratlarla takımlarını destekleyen bordo-mavililer, kupa sevincini kolbastı oynayarak kutladılar.

Karşılaşmanın 66. dakikasına kadar büyük bir sessizlik yaşayan şehir, uzun süre klakson sesleriyle yankılandı. Taraftar topluluğu nedeniyle zaman zaman trafik akışı kesildi. Trabzonspor bayraklarıyla süslenen evlerin balkonlarından ve pencerelerden vatandaşlar kutlamalara katıldı.

Haber7

En son Haberler

One Thought to “Türkiye Ziraat Kupası Trabzonspor’un”

  1. Akşam kupa’nın ardından Sultanbeyli merkezde sanatcıların katılımlarıyla muhteşem eğlendik akşamla ilgili geniş bir haber ve fotoğraflarla haber yapacağım..

Comments are closed.