Spor Gündemi 

Avrupada Temsilcimiz Kalmadı

GALATASARAY

Zafer gecesi için Mecidiyeköy’de her şey hazırdı. Galatasaraylı taraftarlar Ali Sami Yen Stadı’nı süslemiş, coşkulu bir atmosfer yaratılmıştı. Müthiş bir koreografi oluşturan futbolseverler, aslan resminin iki yanına Sarı-Kırmızı kartonlar yerleştirip, İspanyolca “Hic Abundant Leones” yani “Burada Aslan çok” yazılı pankart açtılar. Atletico Madrid taraftarlarının ilk maçta Galatasaray ve Türkiye aleyhine yaptıkları propogandaya da cevap veren tribünler, astıkları Katalunya bayrağının yanı sıra “Atletico is not ‘The Real’ Madrid” (Atletico, gerçek Madrid değil) ve “Patetico de Madrid” (Zavallı Madrid) pankartlarıyla mesaj verdiler. UEFA yetkilileri ise maç başlarken, organizasyonun logosunu kapattığı gerekçesiyle pankartların kaldırılmasını talep etti.

Hüsranla ayrıldılar…

Ancak stadı tıklım tıklım dolduran Galatasaraylı taraftarlar, Forlan’ın son dakika golüyle yıkılıp, şölene hazırlandıkları gecede Ali Sami Yen Stadı’ndan hüsranla ayrılmak zorunda kaldılar.

Arda’nın sevgilisi Sinem Kobal, maçı Haluk Ulusoy’un locasından seyretti.

FENERBAHÇE

Elveda Avrupa! Galatasaray’ın 90. dakika golüyle veda ettiği Avrupa Ligi’ne Fenerbahçe de 85. dakika golüyle “Hoşçakal” dedi !..

İlk maçta deplasmanda 2-1 yenildiği Lille karşısında İstanbul’da turu getirecek 1-0 yakalayan ve maçı uzun süre önde götüren sarı lacivertliler, 85. dakikada gelen golle elendi.

En son Haberler