Spor Gündemi 

BeşikdüzüSpor Ezdi Geçti

Trabzon Süper Amatör Ligde kendi evinde oynadığı Düzyurtspor maçını farklı kazanarak lig sıralamasındaki ikinciliğini korudu.

Trabzon Süper Amatör Lig’de kendi evinde oynadığı Düzyurtspor maçını farklı kazanarak lig sıralamasındaki ikinciliğini ve üçüncü sıradaki ile arasındaki 4 puanlık farkı korudu.

HAKEMLER: Mustafa Aydın***, Uğur Baş***, Ali, Yetim***

BEŞİKDÜZÜSPOR: Doğuş***, Harun****, Emre****, Barış***, Erdal***, Ömür***(Dk.74 Ali**),Yetkin***, Özkan*** (Dk.65 Serdar**),Osman***, Hakan****(Dk.78 Emrah*), Güven***

DÜZYURTSPOR: Birol*, Murat* (Dk.46 Alparslan**), Onur*, Kenan* (Dk.25 İ.Cem**), Osman* (Dk.30 Murat Salih**), Adem**, Sezer*, Turgay*, Önder* , Hasan*, Yaşar*

GOLLER: Dk.2-16 Hakan, Dk.20 Güven, Dk.47 Harun (Beşikdüzüspor)

Maça hızlı başlayan Mavi-Beyazlılar, daha ikinci dakika dolarken Hakan’ın mükemmel vuruşuyla durumu 1-0 yaptı.

Bu dakikadan sonra rakibinin üzerine daha da cesaretle gelen Beşikdüzüspor, 16. dakikada yine Hakan’la durumu 2-0 yaparak, maçı farklı kazanacağının sinyalini verdi.

20.dakikada Güven, cezasahasına girer girmez düzgün bir vuruşla durumu 3-0 yaptı.

Bu dakikadan sonra sahada rahat top çeviren ve rakibini abluka altına alan Mavi-Bayazlılar,

40. dakikada Yetkin’in cezasahası dışından sert ve isabetli vuruşu kalecinin üzerine gelince Düzyurtspor kalacisi Birol gole izin vermedi ve ilk yarı 3-0 sona erdi.

İkinci yarıya Beşikdüzüspor yine hızlı başladı. Sağ taraftan Harun’la gelişen atakta Harun’un cezasahasına yaptığı sert orta kalecinin üzerinden ağlara gidince fark bu kez 4’e çıktı.

71.dakikada cezasahası köşesinden kazanılan faul atışını oyuna ikinci yarıda giren Serdar kullandı yandan aut.

74.dakikada Serdar bu kez kaleci ile karşı karşıya kaldı vurmakta gecikince defans dokunarak topu kornere gönderdi.

Maçın 47.dakikada 4-0 olması nedeniyle oyuncular takım oyununu bırakıp kişisel oynamaya başlayınca fark açılmadı. Beşikdüzüspor isteseydi bu maçı 7-0 da kazanabilirdi.

Özellikle gol krallığında iddialı durumda bulunan Hakan’a ikinci yarıda gol attırmak için oynansaydı alınan 3 puan kadar önemli olurdu. Hakan desteklenseydi enaz 2 gol daha atabilirdi. Bu yıl birincilik Yomra’dan gol kralı mutlaka bizden çıkması gerekir. Futbolcularımız bunu da göz ardı etmemeliler.

İlk yarıda oynanan oyun Beşikdüzüspor’un sezon başındaki oyunu gibiydi. Böyle oynarsalar, yani takım oyunu oynarsalar yenemeyecekleri takım yoktur..

Kaynak: www.besikduzuhaber.com

En son Haberler