Spor Gündemi 

Beşikdüzüspor Rakiplerini Dize Getirdi.

Beşikdüzüspor A Genç Futbol Takımı (U 19) en yakın takipçisi İdmangücü’nü 2-1 mağlup ederek ligde namağlup olarak liderliğini sürdürdü.

Geçen hafta evinde Çağlayanspor’u 4-1 ile geçen Mavi-Beyazlılar, bu kez en yakın takipçileri İdmangücü ile yine Beşikdüzü’nde karşı karşıya geldi. Baştan sona çekişmeli geçen mücadelenin sonunda gülen taraf Beşikdüzüspor gençleri oldu.

Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı Harun Topal, maç sonrası yaptığı açıklamada : “ U-19 liginde en yakın rakibimizi mağlup etmemiz sonucu aradaki puan farkını 5’e çıkardık. Çok güzel ve doyurucu bir maç oldu. Her iki takımd akazanmak için büyük çaba sarfetti. Kazanan biz olduk. Teknik heyet ve sporcularımız tebrik ediyorum. Önümüzde 6 maç kala önemli bir avantaj yakaladık. Bu avantajı lig sonuna kadar koruyup Genç Takımlar Türkiye Şampiyonasına gitmek istiyoruz. Bunu da başaracak güce sahibiz.

Diğer yandan Yaş Ligi kız voleybol takımımızda ligde fırtına gibi esiyor. Bugüne kadar oynadığımız 4 maçı da kazandık. Bu hafta deplasmanda İdmanocağı’nı 3-0 mağlup ettik. Bu takımda oynayan kızlarımızla da gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Beşikdüzühaber

En son Haberler