Spor Gündemi 

Güneş: Güzel Futbol Yoktu

Trabzonspor Teknik Direktör Şenol Güneş,berabere kaldığımız kupa maçından sonra ne dedi?

Trabzonspor Teknik Direktör Şenol Güneş, maçın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

”Oyun başında iyi bir futbol anlayışı vardı. İkinci yarı ise oyun çok kesildi, sertlikler fazlaydı. Rakip Trabzonspor’a karşı haklı olarak savaşçı oyununu ortaya koydu, elinden geleni yaptı. Zaman zaman başarılı oldu. Biz ise oyunun sertliğine uyum sağlayamadık. Bu uyumsuzluğumuz, son 10 dakikada oyunun sert şeklini kabul ettikten sonra ortadan kalktı. Sonra da gol geldi. Güzel futbol yoktu, bu da üzüntü vericiydi”

Takımın savaşçı ruhunun olması gerektiğini kaydeden Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü:

”Bu olmalı, ama oyun kalitemiz de daha üst düzeyde olmalı. Teknik kapasiteli oyuncularımız maçta oyuna hakim olamadı. Rakibin oyun bozma anlayışına teslim oldular. Hakem de bazı şeylere izin verdi. İlk yarıda rakibin sertliğinden korktular. Savaşçı olmak güzel de iyi futbol oynamak da lazım. Saha kaygan olmasına rağmen güzeldi, ama oyun güzel değildi.”

Ligde Manisaspor ile yapacakları maça da değinen Güneş, ”Buradaki maçın telafisi olabilir, ancak Manisaspor maçına hazır olmalıyız. Hem güzel oynayıp, hem sonuç almalıyız. Bu maçta beraberlik bize yetmez” diyerek sözlerini tamamladı

En son Haberler