Spor Gündemi 

TrabzonSpor Fethe Hazır!

Trabzon fethe hazır!
Kupaya göz koyan Fırtına, çeyrek final ilk maçında İstanbul Belediye’ye konuk oluyor… Hedef; ligde 6 attığı rakibini yine yenip galibiyet serisini 6 maça çıkararak rövanş için rahatlamak.

2010’u son derece başarılı sonuçlarla karşılayıp, son 5 resmi maçından da (Denizli Bld, Ankaragücü, Sivas, Ordu, Diyarbakır) galibiyetle ayrılan Trabzonspor, bugün sezon başı hedeflerinden biri için çok önemli bir sınava çıkıyor. Grubundan fazla zorlanmadan çıkan Bordo-Mavililer, çeyrek final ilk karşılaşmasında üst sıralara doğru yaklaşan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a konuk oluyor. Bu randevu Trabzonspor olduğu kadar ev sahibi için de önem taşıyor. Abdullah Avcı yönetimindeki Turuncu-Lacivertliler, Süper Lig’in ilk yarısında 6-1 gibi farklı bir skorla yenildiği rakibinden rövanşı da almak istiyor. Ancak Karadeniz temsilcisinin cephesinde kayba tahammül yok. Bu kez karşılaşmanın ligdeki kadar rahat geçmeyeceği konusunda hemfikir olunsa da galibiyet serisini 6 maça çıkarma ve rövanş için rahatlama konusunda Bordo-Mavililer hayli kararlılar.

Aynı kadro güçlü ihtimal
Trabzon’da uzun süreli sakatların dışında eksik yok. Bu şartlar altında Şenol Güneş’in kazanmayı sürdüren ilk 11’i Ferhat-Cale ve Giray-Song değişikliği dışında korumasına kesin gözüyle bakılıyor. Eğer bu öngörü gerçekleşirse iki yeni Trabzonsporlu Teofilo Gutierrez ve Burak Yılmaz kulübede fırsat bekleyecek.

Kar bekleniyor
Ülkenin yine kötü hava şartlarına teslim olması bu durumun maçlara nasıl yansıyacağı sorusunu da beraberinde getirdi. Bugün saat 17.00’de başlayacak 90 dakikanın start alacağı saatlerde hava sıcaklığının 4 derece civarında olması ve kar yağışı bekleniyor.

İSTANBUL B.B. Hasagiç Vinicius Barbosa Marcin Ekrem Gökhan S. Serhat
Efe Abdülkadir İskender Tum
T.D.: Abdullah Avcı

TRABZONSPOR Onur Ömer Song Egemen Cale Engin Selçuk
Serkan Colman Alanzinho Umut
T.D: Şenol Güneş

Hakemler: Özgür Yanyaka, Serkan Ok, Akkın Akgöl
Stat: Olimpiyat
Saat: 17.00
Yayın: TRT 1

Kaynak :Haber7

En son Haberler