Spor Gündemi 

Beşikdüzü Spor’dan Beraberlik

Beşikdüzüspor kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geldiği Çaykaraspor ile son saniyelerde attığı golle 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.

Maça Çaykaraspor başladı. İlk tehlikeli atak 5.dakikada Beşikdüzüsupor’dan Osman’dan geldi. Osman’nın sert vuruşu yandan az farkla auta gitti.

11.dakikada kaptan Özkan’ın kullandığı serbest vuruş kale direğini yalayarak dışarı gitti.

17.dakikada Çaykaraspor cezasahasına yapılan ortaya Osman’ın kafata vuruşu çataldan geri geldi.

19.dakikada Çaymaraspor kalecisi Mustafa mükemmel bir kurtarışla gole izin vermedi.

23.dakikada Özkan’ın kullandığı serbet vuruşdan sonuç alınamadı.

42.dakikada Osman’ın sert ve düzgün vuruşunu Çaykaraspor kalecisi son anda kornere gönderdi.

İlk yarı te kale oynayan Beşikdüzüspor’un baskısı altında geçti ve 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda ender gelişen Çaykaraspor ataklarından birinde cezasahasına yandan girmek isterken yapılan faulu Özgür kullandı ve üst doksandan topu fillere göndererek takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Bu golden sonra Beşikdüzüspor ataklarını daha da sıklaştırdı. 68.dakikada gelişen atakta Hakan’ın kafa vuruşu kalecide kaldı.

74.dakikada gelişen atakta Çaykaraspor defansı topu çizgi üzerinden çıkararak mutlak beraberlik golüne mani oldular.

78.dakikada kornerden gelen top kaleciyi aşmasına rağmen Hakan boş kale yerine yaptığı kafa vuruşunda topu üstten dışarı gönderdi.

90.dakikada Hakan cezasasına gireceği ve kaleci ile karşı karşıya kalacağı pozisyonda indirildi. Kazanılan faul atışını Özkan kullandı sonuç yok.

90+2 oynanırken Güven defanstan dönen topu sert bir vuruşla ağlara göndererek eşitliği sağladı:1-1 ve maçta bu sonuçla sona erdi.

HAVADAN OYNAMA HASTALIĞI DEVAM EDİYOR

Beşikdüzüspor sezon başındaki futbolunu terk edip havadan oynamaya başladığı bütün maçlarda gol atmada güçlük çektiği bu maçta da bir kez daha ortaya çıktı.

Yapılan ortaların yüzde doksanını rakip defans armut gibi topladı. Bir iki hata yaptılar onlarda da Beşikdüzüspor golcüleri topu kale yerine dışarı vurarak gol kaydına muaffak olamadılar. Sonuçta gol yine yerden yapılan bir vuruşla geldi.

En son Haberler