Bizden Haberler Son Dakika 

Trabzon Ülkü Ocaklarında Şok

Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanlığını makamında 9 yıl boyunca alnının akıyla görev yapan ve taraflı tarafsız  tüm kesimlerin  takdir toplayan Tolgay Sivrikaya’nın ardından Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanlığına atanan Ümit Öztürk (Dolanlı Köyün’den Ali Öztürk oğlu) geçtiğimiz hafta içi şok bir karar ile görevinden alındı.

Görevde kaldığı kısa zamanda yaptığı başarılı çalışmaları ile gönüllere taht kuran Ümit Öztürk’ün 3 ay gibi kısa bir sürede Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından sessiz sedasız görevden alınması ülkücü camiada tam bir şok etsisi yarattı.

Trabzon’da Ülkücü Hareketin önde gelen isimleriyle yaptığımız görüşmeler de  Tolgay Sivrikaya gibi başarılı bir başkanın ardından görev  verilebilecek en doğru kişinin Öztürk olduğunu ve neden apar topar görevden alındığına bir anlam veremediklerini belirttiler.

Genel Merkez tarından görevden alınan Ümit Öztürk’ün yerine Ülkü Ocakları İl Başkanlığına Vursay Altaş getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.

manşet61

Ümit ÖZTÜRK ile ilgili diyer haber için TIKLAYINIZ

En son Haberler

3 Thoughts to “Trabzon Ülkü Ocaklarında Şok”

  1. Ahmet Tunç

    Ümit reis gibi değerli bir dava adamını harcamaya hiç kimsenin gücü yetmez ! Bizler ,ülkücü gençlik olarak Ümit reisimizin sonuna kadar arkasındayız..Durma ilerle,bu gençlik seninle..cCc…cCc…cCc…

  2. Selim Uzun

    Adam gibi adamdır Ümit Reis…Reisimize sonsuz saygı ve selamlar….

  3. Nihat KURNAZ

    Ümit Reis,sen bizim gönüllerimizin başkanısın…Senin makam ve mevkiye ihtiyacın yok…Senin gibi bir adamı,ADAM GİBİ ADAMI harcamak isteyen zihniyet utansın..Allah yar ve yardımcın olsun Ümit Reisim..

Comments are closed.