Spor Gündemi Yöresel Haberler 

Göbeğimizi Kendimiz Keseceğiz

İnter maçının kahramanlarından Tolga, “Sonuca 2 puan kaçtı gözüyle bakıyoruz. İş son maça kaldı ama en büyük avantajımız, Lille’i yenersek hiçbir sonucu beklemeyecek olmamız” dedi.

Trabzonspor’un elde ettiği başarılarda büyük pay sahibi olan ve istikrarlı performansıyla birçok Avrupa kulübünün gündemine gelen kaleci Tolga Zengin, Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkacaklarını iddia etti. FANATİK’e konuşan Bordo-Mavili ekibin kaptanı, İnter karşılaşması ile ilgili olarak, “Aslına bakarsanız isim olarak İnter gibi bir takımdan 1 puan, toplamda 2 maçta da 4 puan almak sevindirici ve başarı sayılır. Ancak Avni Aker’deki geceyi gözünüzün önüne getirirseniz bu kez 4 değil 6 puan almamız gerektiğini söyleyebilirim. Bunun için buruk bir sevinç yaşıyoruz” yorumunu yaptı.

‘Çok inanıyoruz’

Bundan sonraki yol haritası hakkında da konuşan Tolga Zengin, “İşi son maça bırakmak istemezdik. Ancak çok değişik bir grup oldu son maçlara doğru. Trabzonspor olarak avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Yani biz Lille’i yenersek İnter-CSKA karşılaşmasının sonucu bizi hiç ilgilendirmeyecek. Gruplardan çıkmayı da çok istiyoruz ve bu inanç bizi istediğimiz seviyeye taşıyacaktır” diye konuştu.

‘Kulübümü savundum’

Milli takım kamplarında eski teknik kadro ile yaşadığı olayları da son kez yorumlayan Trabzonspor kaptanı konuşmasını şöyle bitirdi: “Ben artık bu konularla ilgili konuşmak istemiyorum, konuşmayacağım da. Bir keresinde ciddi bir saygısızlığa uğradım, gereken tepkiyi de verdim. O tepkimin sebebi de kişisel değildi. Çünkü Tolga Zengin değil, orada Trabzonspor’un kaptanı olarak bir duruşum var. Çözdük, kapandı gitti.

’Asla unutulmaz’

İnter karşısında beraberliği getiren golü atan Halil Altıntop, “Bu golü hiçbir zaman unutmayacağım” dedi. Sahadaki en çalışkan isimlerin başında gelen milli futbolcu, “Güzel oyun çıkarmamız moral olarak iyi oldu. Devamlı çalışırsak ikinci turda biz oluruz. Taraftarımızın önünde çok zevkli bir oyun oynadık. Tecrübenin ne kadar önemli rol oynadığını da görmüş olduk. Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez oynayan arkadaşlarımıza rağmen çok iyi bir sezon geçiriyoruz” diye konuştu.

Serhat Demirtaş

En son Haberler