Bizden Haberler Fotoğraflarımız Son Dakika 

Resullü Mahallesi Hacıları Dönüyor

Resullü mahallesi sakinlerinden ,mahallesinde ikamet eden mahallenin hafızlarından Mustafa & Emine Taş çifti ile Çavuşoğulların’dan Hacı Ahmet eşi Havva ( Küper) Çalışkan 2019 yılı 2. gurup Hacı adayları olarak 07.07.2019 günü tüm mahalle ve komşu mahalle sakinleri ile hac görevlerini yapmak üzere uğurlanmışlardı.

 

 

Hacılarımız 20/08/2019 tarihinde hac görevlerini tamamlamış olarak geri dönüyorlar. 21/08/2019 tarihinde Resullü mahallesi yukarı merkez camisinde Kuran-ı Kerim ve mevlit-i Şeriften okutularak hacılarımız Havva ( Küper) Çalışkan,Emine & Mustafa Taş’ı kutsal topraklara hac ibadetlerini yaptıktan sonra komşuları ile buluşmuş olacaklardır..

Mevlam dualarını kabul ve makbul eylesin.

 

 

Resullü mahallesi sakinlerinden ,mahallesinde ikamet eden mahallenin hafızlarından Mustafa & Emine Taş çifti ile Çavuşoğullarından Hacı Ahmet eşi Havva ( Küper) Çalışkan 2019 yılı 2. gurup Hacı adayları olarak 07.07.2019 günü tüm mahalle ve komşu mahalle sakinleri ile uğurlandılar.

Resullü mahallesi merkez camisinde okunan Kuran-ı Kerim ve mevlit-i Şeriften sonra geleneksel uğurlama yürüyüşü ile kuzunun viraja kadar gelindi ,burada yapılan toplu bir dua ve vedalaşma ile hacılarımız Havva ( Küper) Çalışkan,Emine & Mustafa Taş’ı kutsal topraklara hac ibadetlerini yapmak üzere uğurlandı.

Mevlam yapacakları görevlerini ve dualarını kabul ve makbul eylesin.

Fotoğraflar : Ali Kılıçarslan

En son Haberler

One Thought to “Resullü Mahallesi Hacıları Dönüyor”

  1. Sadık Taş

    Çok güzel bir uğurlama töreni oldu. Allah tüm katılanlardan, katılmak isteyip gelemeyen, gönülleri bizlerle olan herkesten razı olsun. Allah hacılarımıza görevlerini hakkıyla yerine getirip sağ salim aramıza dönmeyi nasip etsin. Mustafa & Emine Taş oğlu Sadık Taş.

Comments are closed.