Son Dakika Vefâat Haberi 

Yaşar Gürsoy Vefat Etti

271300Oğuz beldesinde İmancının Yaşar olarak bilinen, birçoğumuzun da egitiminde yer alan değerli hocamız Yaşar Gürsoy, yaklaşık 36 gündür Karadeniz Tıp Fakültesi Farabi Hastahanesi Beyin Cerrahi bölümünde tedavi görmekteydi. B.O.S. (Beyin Omirilik Sıvısı) hastalığı tanısı ile yatmakta olan Yaşar Gürsoy hocamız son 11 gündür yoğun bakımda tedavisi devam etmekte ikan bugün (04.09.2013) akşam saatlerinde yaşam savaşını kaybederek vefat etmiştir.

Tedavi gördüğü Karadeniz Tıp Fakültesi Farabi Hastahanesindeki resmi işlemlerin ardından Oğuz beldesine getirilecek olan Yaşar Gürsoy’un kesin olmamakla birlikte yarın öğle namazına mütakip Aile kabristanlığında defin edileceği bildirilmiştir.

Vefat eden Yaşar Gürsoy hocamıza ALLAH’tan rahmet geride kalan kederli Ailesine ,akrabalarına,yakınlarına ve tüm oğuz beldesine başsağlığı diliyoruz.

Taziye için Oğlu :Kenan Gürsoy  0 506 601 40 61

 

En son Haberler

10 Thoughts to “Yaşar Gürsoy Vefat Etti”

  1. murat coskun

    iyi bir eğitimci olan yaşar hocamızın mekanı cennet olsun. yakınlarına Allah şahitlik versin

  2. Abdullah(Halim) BEKTAŞ

    Türkelli köyünde orta okul öğretmenimiz olan Yaşar hocaya Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim.

  3. Ayşe Bektaş

    Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun…

  4. Nedim BEKTAŞ

    MERHUM YAŞAR GÜRSOY’A ALLAH’TAN RAHMET, AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.

  5. mustafa hacıalioğlu

    Sayın arkadaşım, sana allah’tan rahmet diliyorum. Mekanın cennet olsun. Aileye sabırlar diliyorum. Sevenlerinede sabırlar diliyorum. Gençağa

  6. COŞKUN KIRARSLAN

    Üzerimizde unutulmayacak emeği olan mümtaz insan Yaşar GÜRSOY’a Allahtan rahmet, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
    Rabbimiz inşallah mekanını cennet eyler.

  7. Ahmet TAŞ

    Türkçe konuşmanın tadını ilk defa sende gören öğrencin, meslektaşın ve branştaşın sana Allah’tan rahmet, ailene ve sevenlerine başsağlığı diliyor.
    Nur içinde yat.(Amin.)

  8. SEVGİLİ AMCAMIN VEFAT HABERİNİ ÜZÜLEREK ÖĞRENMİŞ BULUNMAKTAYIM.CENABI HAKTAN KENDİSİNE RAHMET, KEDERLİ AİLESİNE SABIRLAR VE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM. KENDİSİNİ ÇOK SEVİYORDUM. BENDEN DAHA ÇOK SEVENİNE KAVUŞTU. MEKANI CENNET OLSUN. TEVFİK GÜRSOY OĞLU MUSTAFA GÜRSOY/SAKARYA

  9. YILMAZ TOPAL

    Değerli öğretmenimiz ve komşumuz Sn Yasar Gürsoy un vefatı herkez gibi benide derinden yaralıştır. Mekanı cennet olsun

  10. Mustafa Yenigün

    Çok sevdiğim dostum ve arkadaşım Yaşar hocaya yüce tanrıdan bol bol rahmet ve geride bıraktığı eş ve ailesine, dost ve akrabalarına ve dahi tüm oğuzlulara baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

    Mustafa Yenigün
    (Aruz’dan)

Comments are closed.