Kişisel Fotoğraflar Sağlık Haberleri Son Dakika 

Hacı Ahmet Kılıçarslan Ziyareti Sürüyor”Foto Galeri”

DSCF4733Resullü köyü sakinlerinden Ankarda ikamet eden Eminhafızın Mehmet’in oğlu Ahmet Kılıçarslan’a hasta olması nedeni ile ziyaretler devam ediyor.Son olarak 12.05.2013 pazar günü sabah 07.00 sularında Esenler otogar’dan başlayan yolculuğumuzda öğlen saatlerinde Ankara’ya vardık.

Bizleri karşısında görün Hacı Ahmet abimizin mutluluğu yüzlerinden ve gözlerinden okunuyordu.Hoş sohbetler yapılarak yudumlanan çaylar ile güzel anlar yaşadık.Hem ziyaretciler hemde Hacı Ahmet abimiz ve Ailesi çok mutlu oldu.

Dönüş zamanı mutluluk yerini buruk bir hüzne bıraksada yapılan ziyaretlerin Hacı Ahmet abimizde moral ve motivasyon olarak çok etkisi olduğu düşüncesindeyiz.Her geçen gün sağlığına kavuşan Hacı Ahmet abimize tekrar ALLAH’tan açil şifalar diliyoruz.

Bu ziyarete eşilik edenlere organizeyi yapan Ahmet Kılıçarslan’a (Gombil Ahmet) aracı ile bizleri götüren Muhammet Çolak abimize şahsim adına teşekkür ederim.Ziyaret için gitmek isteyenlerin Ahmet Kılıçarslan’a (Gombil Ahmet) ulaşması yeterli olacaktır.

Önceki Ziyaret Haberi İçin Tıklayınız

 

En son Haberler

One Thought to “Hacı Ahmet Kılıçarslan Ziyareti Sürüyor”Foto Galeri””

  1. OSMAN KILIÇARSLAN-ÇORLU

    SENİ ÇOK İYİ GÖRDÜM HACI.ÇOK SEVİNDİM.AZ BİRŞEY KALDI.BIRAZ DAHA GAYRET ET.AZ DAHA SIK DİŞİNİ KARDEŞİM.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM.

Comments are closed.