Son Dakika Yöresel Haberler 

MHP Demirci’yi suçladı

MHP Beşikdüzü İlçe Teşkilatı adına açıklama yapan MHP Beşikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Kazım Zıp, Beşikdüzü’nde AK Parti temsilcilerinin devletin parasını nasıl adaletsiz bir şekilde dağıttıklarını şaşkınlıkla izlediklerini söyledi.

AK Partililerinin bile bu tür gelişmelere isyan ettiklerini belirten Zıp, AK Parti Beşikdüzü ilçe Başkanı, İl Genel meclisi üyesi Harun Demirci’nin köylerin ana yolları dururken, kendi köyünün çok az kullanılan fındıklık yollarına beton döktürdüğünü ifade etti. Zıp, “Bu yollara ödenek yok denir, ama kendi köyüne ödenek her nedense bir yerlerden bulunur. Bunu nasıl izah edecekler, bilemiyorum. AK Parti Milletvekili Aydın Bıyıkoğlu’nun yıllardır muhtarlardan sorunları içeren aldığı dosyalardaki o sıkıntılar ne kadar giderilebildi?”dedi.

“GÜNDE KAÇ ARAÇ GEÇİYOR!”

Kabul edilemez bir durumla karşı karşıya kaldıklarını kaydeden MHP Beşikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Kazım Zıp, “Başkan Harun Demirci’nin kendi köyü Kutluca’da betonlama yapılan bu yoldan günde kaç araç geçmektedir? Çalışma yapılırken dahi yolun trafiğe kapatılmaması yoldan gelip geçen aracın pek olmadığını ortaya koymaktadır. Bunun için yetkililer gelip yolda bir denetim yapsınlar. Baksınlar haftada bu yolda kaç araç geçiyor ki, buraya betonlama yapılabilsin.”dedi.

“ADALETLİ DAĞITIM BUNU NERESİNDE?”

MHP olarak, vatandaşların sorunlarını dile getirmeye, çözüme yönelik faaliyetlerde bulunarak tüm kamuoyuna duyurmaya çalıştıklarını belirten Kazım Zıp, “Ey AK Parti yöneticileri; vatandaşların her gün geçtiği bu bozuk-bakımsız yollardan gidin sizlerde bir gezin. Kürsüde yapılan boş konuşmaların hayata geçmediğini kendi gözlerinizle görün. Ama bugün sayın AK Parti ilçe başkanı Harun Demirci Dolanlı Köyü’ne gitmez. Çünkü yollar o kadar kötü durumdaki, kimse o bozuk yollara aracını sokmak istemiyor. Şimdi Dolanlı Köyü’nün ana yolları bu kadar bozukken Harun Demirci’nin fındık bahçe yolunun betonlanması hangi mantığa, hangi adaletli dağıtıma sığar. AK Parti’nin adalet dağıtımı herhalde bu şekilde oluyor. Ödenek yok diye bu yollar kaderine terk edilirken, yol AK Parti yöneticinin kendi köyü olunca ödenek yaratılıyor. Bu ödeneği çıkaranları Allah’a havale ediyorum. Bilsinler ki, bu köylere oy istemeye giderken, bu bozuk yollardan geçecekler.

Muhalefetin, muhtarların ve vatandaşların tepkilerine kulak tıkayan Ak Parti’li yöneticiler, ilk mahalli seçimlerde vatandaşın tokadını enselerinde hissedecekler. Gece yarısı operasyonlarıyla yapılan adaletsiz dağıtımları daha sonra kamuoyuna açıklayacağız.”dedi.
Bu haber 6 aralık 2012 tarihli KARADENİZ Gazetesi´nde yayyımlanmıştır…

Özel Haber www.beşikdüzügazetesi.com’dan alınmıştır.

En son Haberler