Diğer Haberler Son Dakika 

Trabzon’da İsrail Telin Edilecek!

Siyonist İsrail’in orantısız bir şekilde Gazze’ye başlattığı saldırı Trabzon Meydan Park’ta protesto edilecek.

Özgür-der Eynesil Temsilciliğinin çağrısıyla yapılacak olan basın açıklamasına Trabzon İHH, Akçaabat İlim Yolcuları Derneği ve çeşitli İslami kuruluşlar destek verecek.

Özgür-der Eynesil Temsilciliğinden yapılan açıklama şöyledir;

Siyonist İsrail’in Filistin İslami direniş hareketi Hamas’ın askeri kanatı İzzetin el-Kassam Tugaylarının komutanı Ahmet el-Caberi’nin seyir halindeyken aracına suikast düzenleyerek katletmesi tüm dünyada öfke oluşturdu. Siyonist İsrail’in daha önce yaptığı devlet terörüne bir yenisini eklemiş oldu. İngiliz Emperyalistleri tarafından bir ur gibi İslam coğrafyasına enjekte edilen türedi İsrail devleti Ortadoğu intifadalarıyla birlikte köşeye sıkışmış durumdadır. Çarşamba günü öğleden sonra Gazze’ye havadan ve denizden bomba yağdırmaktadır. Filistin Direnişi Hamas ise Telaviv’i vurarak zulme karşı direnmektedir. Artık halklar uyanışa geçmiştir ve Siyonist İsrail ortadan kalkıncaya kadar mücadele edecektir. Özgür-der Eynesil Temsilciliği olarak Katil İsrail’in ve onu aratmayan Baas-Esed rejiminin karşısında direnen Gazzeli-Filistinli ve Suriyeli kardeşlerimizin yanındayız.

Son olarak Şehid Komutanımızın üç gün önce Hac vazifesini ifa ederek geldiği ve şehid olduğu bildirildi. Kendisine Haccın mebrur Şehadetin kutlu olsun ey Şehid! Diyoruz’denildi.

Özgür-der Eynesil Temsilciliği,Trabzon İHH,Akçaabat İlim Yolcuları Derneği ve birçok sivil toplum kuruluşların desteklediği basın açıklaması 16 Kasım Cuma namazı sonrası saat 13.00’de Trabzon Meydan Park’ta gerçekleşecektir.

eynesilhaber

En son Haberler