Murat Coşkun Asker Eğlencesi”Fotoğraf Eklenmiştir”

Köyde fuşuduğun cimeninde yapılan eğlence gerçekten cok muhteşem oldu.Kemence ve orkesta eşliğinde eğlenen gençlerin ağzından yükselen “En büyük asker bizim asker”nidaları ta buralara kadar yükseldi.

İşte bu güzel gecenin fotoğraflarını sizlerle paylaşıyoruz.

“Ateşe koydum Puğul Askermi Oldun oğul”

İşte bu türküleri söyleyerek kınalı eller ile askere yolladığımız evlatlarımıza bir yenisi daha ekleniyor.Resullüköyü sakinlerinden Emekli Postacı Muhammet Coşkun’un evladı Murat Coşkun vatan görevini yapmak üzere ellerini kınalatarak asker ocağına gitmeye hazırlanıyor.

Okulunun bitmesi ile gerekli müracaatları yaparak ilk celp’te askere gidecek olan Murat’ın henüz kısa dönemmi yedek subaymı gideceği belli  değil ama hazırlıklarını yapmaya  başladı.

14.Kasım.2010 Tarihinde Resullüköyün’de fuşuduğun cimeninde Muhammet & Emine Coşkun evlatları Murat için düzenledikleri Asker uğurlama eğlencesine Tüm Resullüköyü,Oğuz beldesi,Dolanlıköyü,Çakırlıköyü ve cıvar köylerdeki tüm akraba,eş,dost ve sevenlerini davet etmektedirler.

Oguzlular.com Ailesi olarak bizde Murat’a şimdiden hayırlı teskereler dileklerimizi iletiyor Anne ve babasına ALLAH kavuştursun temennilerimizi sunuyoruz.

Düşünce ve temennilerinizi lütfen YORUM YAZ bölümüne yazınız.


En son Haberler

8 Thoughts to “Murat Coşkun Asker Eğlencesi”Fotoğraf Eklenmiştir””

  1. Muhammet COŞKUN

    Hayırlı teskereler Dayı,Allah yardımcın olsun…

  2. nurettin coşkun

    Hayırlı uğurlu olsun.ALLAH gidip gelmek nasıb etsin ailesinin gözü aydın olsun bızler bütün mehmetciklere güvenerek yatağımızda mışıl mışıl uyuyoruz

  3. halil halil

    takma kafana kepten başka. düşünme biter mi diye. bitiyor-bitecek. tek zorluk hasrettir, hasret çektikce değerlenir özlenen…….. Hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin Allah.

  4. hayırlı teskereler kardeşim ALLAH hayırlı gidip gelmeyi nasip etsin innşallah ..

  5. cavusun isiyin

    Murat kardesim tez zamanda gidip gelesin isallah. azdaa bekleseydin bile gene giderduk emme ,neyse sen bi gidde gel ben yalanuzda giderum. Sana hayirli teskereler dilerim,

  6. murat coşkun

    Bu mutlu günümde yanımda olan tüm doslarım,a uzaktan güzel dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim..

    1. Bizde teşekkür ederizm Murat’ım şimdiden hayırlı tezkereler olsun.

  7. Murat kardeşim, sana şimdiden hayırlı teskereler diliyorum. Köydeki eğlenceye gelemedim ama İstanbul’da yanındayım 🙂

Comments are closed.